Adi Barber & Hair Cut është një zgjidhje inovative që vjen në ndihmë të të gjithë pasionantëve të flokëve për të gjetur dhe shfrytëzuar nje stil te ri.
 
Me kujdes të veçantë ndërtuar për t’ju ofruar një eksperiencë të pashembullt, ky aplikacion është shpallja e teknologjisë moderne për rezervimin e termineve për flokë.
 
Veçoritë kryesore të Adi Barber & Hair Cut:
1. Lista e Artikujve: Shfletimi i një game të gjerë tani i lehtë dhe intuitiv, përvoja juaj fillon me një listë të përzgjedhur të frizurave në dispozicion, të shoqëruar me imazhe dhe informacione thelbësore për secilën prej tyre.
2. Modelet : Nëpërmjet Adi Barber & Hair Cu, mund të hulumtoni, aplikacioni ynë i lejon ju të thelloheni në botën e një stili specifike dhe të zbuloni të gjitha modelët që ofrohen.
3. Favoritet: Ky opsion është një mundësi e veçantë për ata që dëshirojnë të kenë qasje të shpejtë në modeleve te preferuara, dhe te krijoni nje liste per rezervimi te mevonshme, ju keni mundësinë të krijoni një llogari personale dhe të krijoni listën tuaj të stileve të preferuara.
4. Kërkim i Shpejtë: Adi Barber & Hair Cu ofron një kërkimi filter të avancuar që ju ndihmon të gjeni artikujt dhe detajet e tyre në një çast duke filturar datat ne aplikacion.
5. Privatësi dhe Siguria: Ne e vlerësojmë privatësinë tuaj, u keni kontrollin plotë mbi të dhënat tuaja dhe mundësinë të fshini llogarinë tuaj në çdo kohë përmes menysë ‘Profile’, aplikacioni Adi Barber është shokëtari i besueshëm që ju ndihmon të navigoni në botën e stilit. argëtim, përvoja juaj në gjetjen e frizurave të ëndrrave bëhet më e thjeshtë dhe më e këndshme se kurrë, shkarkojeni tani dhe bëhuni pjesë e rrugëtimit tonë të përbashkët.
6. Për Anulime – Telefono në numrat tanë të telefonit.